Consideracions a l’hora de fer un web

Un cop has decidit que el teu negoci necessita una pàgina web cal tenir present un seguit d’indicacions per tal que el projecte sigui tot un èxit.

Si vols una web professional contracta professionals

Si, el teu cunyat és un crack de la informàtica i et farà la web en un moment. Però hi ha un factor que un amateur no arriba a aconseguir: l’acabat professional. La sensació d’una web ben feta on tot és al seu lloc i on fer canvis no és cap problema perquè tot s’ha previst. Nosaltres no ho sabem tot però portem anys d’experiència i hem aprés dels errors.

Contracta un fotògraf

El que és cert per la pàgina encara ho és més amb les imatges. Els llocs webs són eminentment visuals. Una foto la pot fer tothom, però una foto perfecta només es pot aconseguir, amb total seguretat, amb un fotógraf professional. Nosaltres treballem amb un dels millors.

No permetis que et diguin que ‘no es pot’

Un dissenyador professional té la capacitat de fer qualsevol cosa que li demanis. Un dissenyador que et posi pegues, o no sap fer el que li demanes o no pensa dedicar temps a aconseguir-ho.

Pensa en la versió mòbil

Avui dia és més probable que algú accedeixi a la teva web amb un mòbil que amb un ordinador. La teva web s’ha de veure tant bé en una pantalla gran, com en una tablet com en un mòbil de la mida que sigui. Això és feina, però és indispensable.

Afegeix els idiomes que calgui

Una web amb diferents idiomes és més cara i difícil de mantenir, però millora la experiència dels teus usuaris. Cal valorar sempre la possibilitat de que la teva web sigui multilíngue.

Aconsegueix un webmaster de continguts

La teva web ha d’estar viva. Ha de ser canviant. Periòdicament han d’apareixer nous articles amb informació rellevant i de qualitat. Un cop fet el web comença el seu desenvolupament. Aquest pas és fonamental per posicionar bé la web a les cerques de Google. Cal dispossar d’una persona o persones que s’encarreguin de publicar i anunciar-ho a les xarxes. Si no hi ha ningú a la teva empresa que es pugui dedicar nosaltres oferim aquest servei.

Encarrega’t del manteniment.

Cada setmana apareixen noves actualitzacions del programari de la pàgina web. No actualitzar farà que el teu web sigui més vulnerable als atacs informàtics. Cal fer còpies de seguretat periòdiques de tota la web i mantenir al dia les actualitzacions. Si per desgràcia tens un problema de seguretat, les còpies et permetran recuperar el sistema a un punt anterior a l’atac. Si no hi ha ningú a l’empresa que es pugui encarregar d’aquesta feina sempre pots confiar en els nostres serveis.